Zakelijke tips

Tips en meer!

Welke flexfolie kopen voor jouw ontwerp?

flexfolie kopen

Wanneer je een eigen shirt wil laten bedrukken of dit misschien zelf wel gaat doen zijn er vele factoren waar je rekening mee moet houden. Als je dan kijkt naar het eerst punt is het belangrijk om te bepalen welke flexfolie kopen. Je hebt namelijk niet alleen veel kleuren en merken, je moet ook kijken naar welke folie je wel en niet kan gebruiken of jouw shirt. Zo is er namelijk speciale folie wat erg snel kan worden bedrukt, maar ook folie wat ecologisch verantwoord is en noem het maar op. Uiteraard wil je ook dat de kwaliteit goed blijft. Dit kan dan ook worden gekozen gelukkig.

Neon en metallic kleuren

Wanneer je een keer iets anders wil dan normale kleuren kun je ook flexfolie kopen in neon kleuren of on metallic kleuren. Dit is niet alleen erg mooi, maar je zal ook zien dat je hier zeker mooie kleding mee kan maken. Je zult je bijvoorbeeld kunnen onderscheiden met deze kleuren, maar je zal ook meer opvallen. Wat dan ook fijn is om te weten is dat alles kan worden gewassen wanneer je kwalitatieve producten hebt gebruikt en het uiteraard ook goed hebt vast gezet.

flexfolie kopen

Perstijd

Bij flexfolie kopen is het ook slim om te kijken naar de perstijd. Dit is de tijd die er nodig is om het patroon of de letter op het shirt vast te maken. Sommige vinden het namelijk vervelend om lang te wachten bij het persen waar de andere het niet zoveel uitmaakt. Het is belangrijk dat de tijd wordt nageleefd die erop staat zodat je zeker weet dat het resultaat goed zal zijn. Je hebt namelijk geen zin dat de letter misschien wel smelten of dat ze niet goed vast zitten op je shirt.