Zakelijke tips

Tips en meer!

Wilt u een origineel bedrijfsfeest geven? Gebruik deze 3 tips!

Photo of shouting overjoyed happy cheerful corporate people gathering, standing in rain of confetti celebrating their friend birthday enjoying youth

3 tips voor het organiseren van een origineel bedrijfsfeest

Wilt u uw collega’s belonen voor al het harde werk dat zij verrichten? Dan is een bedrijfsfeest zeker niet misplaatst. Een gezellig feest in een informele sfeer met al uw collega’s, dat wordt zeker leuk! Maar hoe zorgt u ervoor dat al uw collega’s het naar hun zin hebben tijdens het bedrijfsfeest? Wat de één leuk vindt, vindt de ander misschien wel helemaal niets. Daarom hebben wij een aantal tips voor u voor het organiseren van een leuk, en vooral ook origineel, bedrijfsfeest. Lees snel verder en organiseer het leukste bedrijfsfeest ooit waar uw collega’s nog lang over zullen napraten.

Huur een silent disco

Wie een origineel bedrijfsfeest wil geven, raden wij aan een silent disco te huren. Een silent disco geeft u en uw collega’s namelijk een discotheek gevoel, terwijl u zelf de controle houdt. Iedereen kan namelijk zelf bepalen naar welke muziek geluisterd wordt en hoe hard de muziek staat. Wilt u lekker dansen? Dan zet u de muziek wat harder. Wilt u met uw collega’s praten? Dan zet u de muziek eenvoudig weer wat zachter. Zo heeft u de perfecte balans voor uw bedrijfsfeest. Een balans tussen gezellig samen een feestje bouwen en met elkaar communiceren wanneer u dat wilt.

Kies voor verschillende muziekgenres

Voor een silent disco heeft u een koptelefoon nodig. Op deze koptelefoons kunnen verschillende muziekkanalen verbonden worden. Een rood, blauw en groen kanaal. Om ervoor te zorgen dat al uw collega’s een leuke tijd hebben, geven wij u als tip mee om voor verschillende muziekgenres te zorgen. Informeer gerust bij uw collega’s wat zij leuk vinden om te horen, dan weet u zeker dat u goed zit met uw muziekkeuze.

Neem een all-in-pakket

Voor uw bedrijfsfeest moet veel geregeld worden. U kunt het makkelijker voor uzelf maken door te kiezen voor een all-in-pakket. Hierbij wordt niet alleen de silent disco geleverd inclusief zenders, maar ook de dj apparatuur om uw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken. Wilt u meer zakelijke tips? Klik dan hier.