Zakelijke tips

Tips en meer!

Werken met verschillende soorten software

TIC narrowcasting

Niet iedereen werkt met dezelfde software, waar de een een fan is van Excel vind de ander Word erg handig. Vaak is het wel een probleem om verschillende content te kunnen tonen, je ook veel software moet hebben. Een Powerpoint presentatie vergt andere software dan zomaar het delen van tekstbestanden, of bestanden waarin grafieken worden getoond. Met TIC narrowcasting software kun je vele soorten programma’s laten zien, en niet te vergeten zijn er vele live mogelijkheden online te volgen op het scherm.

TIC narrowcasting

Actuele situatie op de weg en met vervoer

Wanneer je bepaalde content volgt zoals de files en het openbaar vervoer, verwacht je wel dat je de laatste nieuwe content op je scherm krijgt zodat je daar op in kunt spelen. Maak je gebruik van TIC narrowcasting dan weet je zeker dat je helemaal up to date bent met je informatie, desgewenst kun je een lichtkrant onderaan het scherm laten lopen om je bezoekers of kijkers extra service te bieden. Dit kun je ook doen met de weersomstandigheden, of laat het laatste nieuws tonen. Zo kun je verschillende extra dingen eenvoudig inplannen. 

Eenvoudig een agenda systeem bijhouden

Met de TIC narrowcasting software kun je eenvoudig een agenda bijhouden, op je eigen manier en eventueel in huisstijl wordt dit weergegeven. Maar ook mails en documenten bijhouden gaat eenvoudig met de software, door de koppelingen te gebruiken die aanwezig zijn ben je altijd verzekerd van de laatste nieuwe informatie. Ook films bekijk je eenvoudig op je scherm, eigenlijk is er geen software wat je niet kunt gebruiken.