Zakelijke tips

Tips en meer!

Waar staat locker met cijferslot

locker 4

In veel gebouwen waar je een bezoekje brengt staan tegenwoordig lockers. Deze lockers zijn kunnen verschillen van soorten. Een locker met cijferslot komt tegenwoordig op vele plekken het meeste voor, deze zijn makkelijk in gebruik te nemen door de consument en zijn ook nog eens secuur. Gebouwen als Musea, openbare zwembaden en bijvoorbeeld een kartbaan hebben allemaal lockers om jouw persoonlijke spullen in op te bergen zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar binnen.

Deze lockers zijn eenvoudig te gebruiken voor iedereen en ook nog eens erg secuur, zo kan je deze lockers alleen maar openen met de door jou gekozen cijfercode die alleen jij weet. Zo kunnen andere mensen niet in je locker.

Smart lockers als alternatief

In plaats van een locket met cijferslot kan je ook gebruik maken van een smart locker. Deze smart lockers zijn nog niet zo bekend en zo wijd gebruikt als hun alternatief met een cijferslot. Daarentegen zijn deze smart lockers wel snel opkomend en worden deze ook door steeds meer bedrijven gebruikt.

Deze smart lockers kunnen op slot worden gedaan door meerdere manieren, zo kan het via een app met je telefoon, of een Hitag die je ervoor kan gebruiken. Zelfs op deze smart lockers kan een cijfercode gebruikt worden, alleen kunnen hier andere eisen aan gesteld worden waardoor het extra beveiligd is.

Wat is een veiligere locker

In principe zit er in allebei een heel secuur systeem waardoor er zeker niet zomaar iemand anders in de locker zou kunnen komen. Alleen kan je bij een smart locker veel meer eisen stellen aan de locker en de opening ervan. Zo kan je hem veel meer personaliseren en is er voor een eventuele inbreker van jouw locker een veel kleinere kans om binnen te komen.

Dit betekent echter niet dat een locker met cijferslot onbetrouwbaar is, ook deze lockers hebben een enorm secuur systeem en maakt het haast onmogelijk voor iemand anders om in jouw locker te komen.