Zakelijke tips

Tips en meer!

Voor onderhoud sportvelden is BTL de ultieme partner

Het onderhoud sportvelden kun je zeker aan BTL uitbesteden, zij zorgt voor een duurzaam beheer van goed bespeelbare velden. Onbezorgd genieten van sport met goede resultaten begint immers bij goed onderhouden velden. BTL vult het regulier onderhoud sportvelden aan met een doeltreffende systematiek.

Sportverenigingen hebben zelf het beheer en onderhoud sportvelden wat om specialistische kennis vraagt. SportGarant is een compleet dienstenpakket van BTL dat het beheer en onderhoud van sportvelden en complete sportparken uit handen van de sportverenigingen neemt. BTL treedt ook op als schakel tussen de gemeente en de sportvereniging.

Hoe voert BTL het onderhoud sportvelden uit?

BTL gelooft in het chemievrij beheer van sportvelden. De natuurlijke grasvegetatie wordt gestimuleerd, er wordt gezorgd voor een betere bodemstructuur en een rijker bodemleven. Een grasmat in topvorm heeft door haar groter herstellend vermogen minder renovatie nodig. Zodoende wordt de maximale waarde uit een sportveld gehaald. Voor zowel de aanleg van het sportveld als de beheersing van onkruid gebruikt BTL moderne machines.

De voordelen van het chemievrij onderhoud sportvelden door BTL zijn helder:

  • Chemievrij beheer zorgt voor een beter bodemleven
  • Een beter bodemleven leidt tot een betere grasmat
  • De mechanische aanpak resulteert in een dichtere grasmat
  • En in een beter microreliëf en daardoor mogelijkheden voor een beter spel

Duurzaam chemievrij onderhoud van sportvelden levert naast goed bespeelbare velden ook een bijdrage aan een schoner milieu. Dit past dan ook naadloos in de visie van BTL over haar toegevoegde waarde: samen, inventief en integer. De unieke en relevante dienstverlening van BTL verhoogt de waarde van de groene omgeving voor mens en maatschappij.