Zakelijke tips

Tips en meer!

Tip voor een goede projectinrichting

Logo-Shiraz

Ben je op zoek naar een goede projectinrichting om van jouw dromen werkelijkheid te maken? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Shiraz. Dit bedrijf heeft namelijk onder andere meer dan 25 jaar ervaring in het inrichten van kantoren. 

Zeer veel bedrijven die kantoren inrichten

Ik ben zelf sinds een aantal dagen de trotse eigenaar van mijn eigen kantoorruimte. Het kantoor moest echter nog wel ingericht worden en ik wist mezelf hier geen raad mee. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar projectinrichting om een bedrijf bij mij in de buurt te vinden die kantoren inricht. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak hij de website van Shiraz mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf:

  1. 25 jaar ervaring heeft 
  2. gebruikt gemaakt wordt van een eigen montageteam
  3. het bedrijf een erg grote showroom heeft
  4. je vrijblijvend een afspraak kunt maken  

Dit sprak mij persoonlijk allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een vrijblijvende afspraak te maken met het bedrijf. om te vragen naar advies. 

kantoormeubilair

Zeer tevreden met mijn kantoorinrichting 

Ik kon al erg snel bij het bedrijf terecht voor mijn afspraak. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid over mijn wensen gehad en hoe wij deze zouden kunnen realiseren. Na het gesprek besloot ik om het bedrijf in te huren om mijn kantoor in te richten. Het bedrijf is inmiddels klaar en ik ben super tevreden met het resultaat.