Zakelijke tips

Tips en meer!

Snelle en goede iPhone reparatie Tilburg

logo-Smartphone-Express

Bij Smartphone Express hebben ze snelle en goede iPhone reparatie Tilburg. Smartphone Express heeft veel ervaring in het maken van Smartphones en tablets. Dit doen ze namelijk al vanaf 2013. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze hun kennis van telefoons van bepaalde merken kunnen verbreden.  Ze hebben ondertussen een hele brede collectie aan telefoons en tablets die ze kunnen repareren tot aan het moederbord. In Nederland zijn ze een van de weinige bedrijven die alles aan je telefoon kunnen repareren. De meeste mensen houden op bij de batterij, scherm en waterschade. Op de reparatie krijg je 12 maanden garantie. Dit is veel meer dan andere bedrijven in Nederland hanteren. Meestal is dit een maand of 3.

iPhone-xs-max

Goede website vol met informatie

De website van Smartphone Express zit erg goed in elkaar. Je kan gemakkelijk vinden welke toestellen ze allemaal repareren. Als je een reparatie wilt laten uitvoeren dan kies je eerst het merk. Daarna kies je het model waar je de reparatie op uitgevoerd wilt hebben. Vervolgens zie je een prijslijst met wat al deze reparaties gaan kosten. Ook kan je meteen een afspraak maken en een uitleg krijgen van de verschillende mogelijkheden in kwaliteit van de onderdelen die je kan kiezen. 

Erg klantvriendelijk personeel

Het personeel van Smartphone Express is erg klantvriendelijk. Ze kunnen je een goede uitleg geven over de reparatie en wat ze precies doen tijdens deze reparatie. Verder hebben ze snel je reparaties uitgevoerd. Dit kan al binnen een half uurtje zijn gebeurd.