Zakelijke tips

Tips en meer!

Op deze handige manier bescherm jij je financiële middelen

geldkluis

Heb je financiële middelen en ben je benieuwd hoe jij deze het beste kunt beschermen? Lees dan dit artikel goed door! Hier worden tips gegeven hoe jij dit het beste kunt doen en wat ook de meest veilige plek is.

Contant geld veilig opbergen

In het bezit van financiële middelen zoals contant geld? Waar berg je contant geld op dit moment op en is het wel beschermt tegen bijvoorbeeld diefstal of brand? Het is enorm belangrijk dat deze middelen daartegen beschermt zijn. Contant geld kun je het best opbergen in een kluis, wel zo safe! 

Waarom een kluis?

Alles veilig achter slot en grendel en op één plek, ideaal. Een kluis is het meest veilige wat je kunt bedenken om je financiële middelen te beschermen. Je voorkomt daarmee dat onder andere contant geld niet wordt gestolen en bestand is tegen een bepaalde brandwerendheid. Naast contant geld kun je natuurlijk ook andere waardevolle spullen veilig opbergen in de kluis. Maar alleen voor financiële middelen is een geldkluis de beste optie. 

Inbraakwerende kluis

Om jouw kostbare bezittingen veilig op te bergen is een goede inbraakwerende kluis van belang! Over het slot hoef je niet te twisten, zowel een dubbelbaard sleutelslot of een elektronisch codeslot is beide goed. Wel moet je letten op de stevigheid en certificering van een inbraakwerende kluis. Als je namelijk veel contant geld opbergt in de kluis is het van belang om een goede gecertificeerde kluis te hebben. Overleg te allen tijde eerst met jouw verzekering over de certificering van de kluis. Zij bepalen met jou de (geld)waarde van de inhoud van de kluis. 

Brandwerende kluis

Liever een brandwerende kluis? Of een brand- en inbraakwerende kluis? Dat kan natuurlijk ook. Een brandwerende kluis is bij hoge temperaturen wel 30 minuten tot 120 minuten brandwerend. Er zijn twee soorten brandkasten: een kluis die brandwerend is voor papier en een kluis die brandwerend is voor magnetische informatiedragers. In dit geval spreken we over een kluis die brandwerend is voor papier, aldus contant geld. 

Kluis online bestellen?

Ben je van plan om jouw financiële middelen te beschermen? Koop dan een kluis! Deze kluizenwebshop biedt een groot assortiment aan kluizen aan. Dit zijn zowel inbraakwerende kluizen als brandwerende kluizen. Zij kunnen jou helpen met de aankoop van jouw kluis.