Zakelijke tips

Tips en meer!

Nummerplaat bestellen doe je bij cijfersenletters.nl

Indien je auto niet is voorzien van een nummerplaat, dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk een nummerplaat regelt. Als je tenminste met de auto de weg op wilt, want als dat niet zo is en je de auto gewoon in de garage wilt bewaren. In dat geval hoef je in principe geen nummerplaat te bestellen. Maar als je wel de weg op wilt, dan is een nummerbord of nummerplaat uiteraard verplicht. Het kenteken is gelinkt aan alle informatie over jouw auto. Daardoor kunnen auto’s makkelijk worden geïdentificeerd en getraceerd. Om die reden moeten de nummerplaten in Nederland ook allemaal uniek zijn. Ook moeten nummerboren makkelijk te herkennen zijn. Dat betekent dat alle nummerplaten voor personen auto’s geel zijn met zwarte letters en cijfers. Verder zijn bepaalde letters en cijfers niet toegestaan om verwarring te voorkomen. De letter ‘Q’ wordt bijvoorbeeld niet gebruik, omdat deze letter ook gezien kan worden als een nul of de letter ‘O’. Om die reden wordt de letter ‘C’ ook niet gebruikt. Ook bepaalde combinaties zijn niet toegestaan zoals KKK, GVD of NSB. Dit soort combinaties hebben allerlei connotaties en die moeten niet gelinkt worden aan nummerplaten. Een nummerplaat moet dus een combinatie zijn van wikkleurige letters en cijfers zonder betekenis buiten die cijfers en letters. In de VS kun je bijvoorbeeld je eigen voorkeur doorgeven en dan wordt er een nummerplaat gemaakt met de cijfers en letters die de eigenaar graag wil hebben. Indien je een nummerplaat wilt bestellen, dan kun je dat direct doen via de website van cijfersenletters.nl. Mocht je nummerplaat gestolen zijn, dan kun je meteen naar deze site surfen om daar een nieuwe nummerplaat te bestellen. Als het om een standaard nummerplaat gaat voor een personenauto, dan is deze nummerplaat binnen 10 minuten al klaar. Voor een luxe auto en andere speciale voertuigen duurt het gemiddeld 1 tot 2 werkdagen voor de nummerplaat klaar is. Ieder voertuig heeft een eigen type nummerplaat. Zo kun je bij cijfersenletters.nl nummerplaten bestellen voor: 

  • Normale personenauto’s
  • Luxe auto’s
  • Oldtimers
  • Motoren 
  • Taxi’s 

Voor een compleet overzicht van alle voertuigen met bijhorende nummerplaten, kun je terecht op cijfersenletters.nl. Je kunt op de site ook meteen zien hoe lang het duurt voordat een bepaalde type nummerplaat gereed is en wat de kosten zijn voor die specifieke nummerplaat. 

Een nieuwe nummerplaat bestellen regel je eenvoudig online

Als een nummerplaat inderdaad is gestolen, dan is dat uiteraard vervelend. Het is dan ook des te fijner dat je wel gewoon online een nummerplaat kunt bestellen. Je kunt immers eventueel met je smartphone naar de site van cijfersenletters.nl surfen en daar kun je dan meteen een nummerplaat bestellen. Het gemak waarmee je dit regelt, verzacht de frustratie van de diefstal wellicht een beetje. Ook als je niet met diefstal te maken hebt en gewoon een nummerplaat wilt bestellen, dan is het fijn dat dit zo makkelijk kan. 

Kijk op de site voor meer informatie

Als je op de website bent, dan kun je daar meteen zien wat je allemaal moet weten over nummerborden en het bestellen van nummerborden. Dit is dan ook de ideale plek voor het vergaren van informatie.