Zakelijke tips

Tips en meer!

Meer ruimte met een zoldervloer?

Wist jij dat je met behulp van een zoldervloer meer ruimte krijgt? Door dit in het magazijn er extra te laten plaatsen heb jij binnen no time meer werkruimte. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om hier een showroom te creëren zodat jouw klanten dit gerust kunnen bekijken. Wij willen dit realiseren door hier onze werkruimte van te maken. Het personeel werkt op dit moment in een wat kleinere magazijn. Enige nadeel hiervan is dat er weinig tot geen lichtinval is en dit werkt niet prettig. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing.

logo@2

Diverse mogelijkheden

Wij konden ervoor kiezen om te gaan uitbreiden. Niet in de hoogte maar in de breedte. Iets wat ik niet wilde aangezien ons pand recent aan de buitenkant is opgeknapt. Dit zou dan betekenen dat het opnieuw geverfd moest worden en daar zit ik niet op te wachten. De volgende mogelijkheid was dan ook echt om de hoogte in te gaan. Dit ben ik nader gaan bekijken wat er bij ons in het pand gerealiseerd kon worden. Al vrij snel werd het duidelijk dat wij bij Anera aan het juiste adres zijn. Zij konden een soort van zoldervloer plaatsen zodat er meer ruimte komt.

download (1)

Kosten?

Het is natuurlijk te begrijpen dat hier kosten aan verbonden zit. Al moet ik wel zeggen dat je bij Anera een stuk voordeliger uit bent vergeleken met wat ik elders heb gezien. Wegens de aantrekkelijke kosten laten wij dit dan ook door hun realiseren.