Zakelijke tips

Tips en meer!

Jaarrekening Word sbr

De jaarrekening Word sbr moet nu iedere jaar opgesteld worden en op tijd aangeleverd worden bij de instanties. Het aanleveren van een jaarrekening was voor veel bedrijven al verplicht maar toen hoefde het niet over het internet gedeeld te worden.

Tijd besparen

logo-blue

Vroeger was het aanleveren en verwerken van een jaarrekening tijdrovend. Het was fysiek en duurde even voordat het aankwam. Daarna moesten ze het nog verwerken en er kwamen duizenden jaarrekeningen binnen bij de instanties. Je kunt begrijpen wat voor werk dat creëerde. Nu kan het allemaal digitaal met jaarrekening Word sbr en dit bespaart veel tijd. Het komt gelijk aan en digitaal verwerken van de rapporten gaat zo sneller.

Met sbr

Je zou de rapporten wel per mail op kunnen sturen maar dan komen er duizenden e-mails binnen. Dit is ook niet overzichtelijk. Met sbr is dat wel omdat het allemaal in dezelfde systeem binnen komt. Daarom worden bedrijven nu steeds vaker verplicht om sbr te gebruiken. Daarom maken veel bedrijven nu gebruik jaarrekening Word sbr. Met de jaarrekening Word sbr tool kunnen ze namelijk de bestanden van Word converteren naar sbr. Jaarrekening Word sbr tool is dan ook wel zo handig want de meeste jaarrekeningen worden in Word opgesteld.

http://www.sbrcurnet.nl/