Zakelijke tips

Tips en meer!

Iedereen heeft wel eens een bad hair day

We hebben allemaal wel eens een bad hair day, oftewel een dag dat ons haar niet zo zit zoals we dat zouden willen. Je kunt er dan voor kiezen om een vissershoedje te dragen. Wanneer je hier echter vaak last van hebt kan het zijn dat er een oorzaak voor is. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken waaronder het verkeerd borstelen van je haar en het regelmatig gebruiken van hitte op je haar. Daarnaast kan de manier waarop je je haar draagt zorgen voor het afbreken van haar. Bijvoorbeeld door het regelmatig dragen van een strakke staart of vlechten. Tenslotte kan het ook nog zo zijn dat het gewoonweg tijd is om naar de kapper te gaan.

Een pet dragen tijdens een bad hair day

Wat de reden van een bad hair day ook is, met een vissershoedje  kun je een bad hair day dus heel erg snel en gemakkelijk oplossen. Door een pet te dragen verberg je namelijk gelijk al een groot deel van je haar. Bij sommige kapsels is het zo dat je deze eigenlijk elke dag zou moeten stijlen. De meeste mensen hebben hier echter niet elke dag tijd voor en het dragen van een pet is ook dan een goede oplossing die je veel tijd kan besparen. Het blijft uiteraard wel afhankelijk van het specifieke kapsel en de lengte van het haar hoe goed dit bij verschillende personen zal werken.

Het dragen van een pet zorgt niet voor haaruitval

Een van de negatieve dingen die regelmatig over petten worden gezegd is dat het dragen van een pet ervoor zou zorgen dat je sneller kaal wordt. Het is echter nooit bewezen dat het dragen van een pet inderdaad voor meer haaruitval zou zorgen, dit is dan ook een fabel. Wat wel waar is is dat het in sommige gevallen zo kan zijn dat het dragen van een pet je haar zou kunnen beschadigen. Dit is voornamelijk het geval wanneer je een pet draagt die te strak zit, wanneer dit het geval is is het namelijk zo dat het haar kan afbreken. Ook kan het dragen van een pet in combinatie met veel zweet zorgen voor irritatie van de hoofdhuid.