Zakelijke tips

Tips en meer!

Een zelf ontworpen geschenk

vlam

Met een geschenk die je zelf kunt ontwerpen maak je wat je leuk vindt, plaats er een leuke afbeelding of tekst op en je hebt een uniek geschenk. Dit probeer je ook met aanstekers bedrukken te bereiken, een model met een afbeelding die een andere aansteker niet heeft. Dit kun je ook uitvoeren met een tekst, een adres of een internetadres van je website. Simpel, voordelig en een aansteker is lekker makkelijk mee te nemen in je broekzak of je tas.

Maak een eigen afbeelding

Het is natuurlijk bij aanstekers bedrukken wel belangrijk dat je de afbeelding erop kunt laten zetten die jij wilt of die nodig is voor je bedrijf, kies een aansteker in het assortiment met voldoende ruimte waar jij je plaatje kwijt kan. Gelukkig heb je ook binnen het assortiment voldoende kleuren om mee te combineren, of je maakt een mix van verschillende kleuren aanstekers. Lekker voordelig promoten voor je webwinkel of je dienst, zet je bedrijf zodanig in de markt dat niemand er meer omheen kan.

aanstekers bedrukken

Leuke andere artikelen in de webshop

Met aanstekers bedrukken heb je maar een ding bij aanstekers.nl, in de webshop zijn er ook leuke andere artikelen die je in kunt zetten als promotiegeschenk. Lucifers, asbakken zijn ook prima geschikt, maak er leuke setjes van en je verrast de klant ermee. Ideaal wanneer je een online onderneming hebt voor tijdschriften en rookwaren, met een leuke set is dit een schot in de roos. Op aanstekers.nl vind je hierover meer informatie en de mogelijkheden.