Zakelijke tips

Tips en meer!

Dit is waarom je als ondernemer een creditcard moet hebben

De meerderheid van de mensen die een klein bedrijf beginnen, doen dat met geld dat ze opzij hebben gezet. Wanneer een bedrijf begint te groeien, is er over het algemeen meer kapitaal nodig om die groei te financieren, evenals een gebrek aan kasstroom. Helaas ontdekt de meerderheid van de ondernemers dat banken hen niet het benodigde geld zullen lenen. Dit is de reden waarom de meerderheid van hen ervoor kiest om zaken te doen met een creditcard.

Gescheiden zakelijke en persoonlijke uitgaven

Een van de meest primaire redenen om een creditcard voor een klein bedrijf te gebruiken, is dat u hiermee uw zakelijke en persoonlijke kosten gescheiden kunt houden en uw uitgaven kunt bijhouden. Als het gaat om het belastingseizoen, maakt dit het bijhouden van gegevens een stuk eenvoudiger.

Je zakelijke uitgaven zijn verzekerd

Een andere reden om de mogelijkheid van een zakelijke creditcard te onderzoeken is dat wanneer u met uw creditcard betaalt, al uw bedrijfskosten direct zijn beschermd. De meeste leveranciers bieden een verzekering van 180 dagen, die alles dekt tegen diefstal, verlies of schade gedurende die 180 dagen.

Krediet opbouwen

Als u een zakelijke creditcard krijgt, krijgt u waarschijnlijk een zakelijke kredietscore als uw kaartuitgever rapporteert aan de grote kredietbureaus.

Aan de andere kant, als u uw kaart correct gebruikt, kunt u uw kredietscore verhogen en in aanmerking komen voor lagere rentetarieven als u een zakelijke lening nodig heeft. Als uw uw kaartactiviteit toevoegt aan uw persoonlijke kredietrapport, kan dit uw kredietscore helpen, maar, zoals bij elke creditcard, als u uw rekeningen niet op tijd betaalt of te veel van uw beschikbare krediet uitgeeft, het zou kunnen schaden.

Ontdek hoe uw kaartuitgever omgaat met kredietrapportage voordat u zich aanmeldt voor een kaart.

Een zakelijke creditcard kan een zegen zijn als u deze correct gebruikt, of u nu tijdelijke cashflowproblemen heeft, beloningen wilt verdienen om een deel van uw zakelijke uitgaven te compenseren, of een essentiële zakelijke aankoop moet doen.