Zakelijke tips

Tips en meer!

Correct management advies

Maak jij als MKB organisatie nog tijd vrij om uw cijfers kritisch door te nemen? Zijn doelstellingen en of strategie nog in lijn met de cijfers? Misschien wordt het tijd om management adviezen te gaan volgen door middel van een deskundige. Dit bedrijf kan jij helpen met advies geven voor management advies. Zij zorgen ervoor en kan u helpen bij het verzamelen van informatie en gegevens omzetten naar inzichtelijk advies. Met begrip van jouw financiën kunt u snel actie ondernemen. Bij dit bedrijf krijgt u financiële coaching die kend is met uw branche.

Advies

Adviseren is het geven van raad en aandacht aan mensen die organiseren of veranderen tot hun taak rekenen. Adviseren is daarom een vorm van iemand iets leren. Iemand wil iets veranderen en wil daar raad over. De adviseur is de expert en geeft die raad.Bij het uitvoeren van de dienst management advies leg jij de nadruk op het persoonlijk contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Jij krijgt vaste aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkte telefonische vragen kunt stellen. Jij hanteert een transparante prijsstelling samen met de adviseur die door een vaste tarief werkt. Dus wees niet dom en probeer advies te vragen voor jouw problemen en voor de problemen op te lossen.

Management 

Management of bedrijfsvoering, is het besturen van een bedrijf of andere organisatie zoals non-profit of overheid. Het doel van management advies is het formuleren en bereiken van de ondernemingsdoelstellingen in de gegeven context. Om de doelstellingen te bereiken zijn van belang: bepaling van de strategie, financieel beheer, inzet van productiefactoren marketing, innovatie en personeelsbeleid. In de praktijk kunnen managers echter zowel overhead taken  als primaire taken verrichten. Management wordt vaak gezien als onderdeel van de overhead van een organisatie.