Zakelijke tips

Tips en meer!

Ziggo TV biedt verschillende mogelijkheden aan voor u TV. Naast hun standaard pakket, kunt u ook een Ziggo TV extra pakket nemen en u pakketten uitbreiden met extra zenderpakketten. Bent u opzoek naar een voordelige aanbieder met leuke extra’s ? Dan zit u goed bij Ziggo !

 

Ziggo TV Standaard

Ziggo TV biedt standaard digitale kwaliteit, met de 20 populairste zenders in HD en een elektronische programmagids.  Binnen de TV Standaard is er plaats voor regionale en  lokale zenders en ook voor de bekende buitenlandse zenders is er plaats.

 

De Digitale ontvanger

Bij Ziggo TV kunt u een Digitale ontvanger aanschaffen die er voor zorgt dat het signaal dat bedoelt is voor de Digitale TV op de goede manier bij uw TV aankomt. U kunt kiezen uit een Interactieve HD-ontvanger of recorder van Ziggo zelf of  een CI+ Module die u bij TV’s kan aansluiten die hier voor geschikt zijn.

 

TV app

Ziggo heeft ook een TV app waardoor u ook televisie kan kijken op een mobiel of tablet. Hierbij heeft u echter wel een internetabonnement nodig van Ziggo. Buiten je eigen omgeving werkt de TV app helaas niet.

 

Smartcards

Bij Ziggo kunt u maximaal 3 smartcards activeren, zonder dat u hoeft bij te betalen voor deze smartcards. Dit houdt in dat u op meerder televisies TV kunt kijken van goede kwaliteit en het kost niks extra’s !