Zakelijke tips

Tips en meer!

Zakelijke tip: zelf je laptop samenstellen

5Al vijftien berichten heb ik gepost op dit blog en voor zover ik me kan herinneren is er nog geen één keer iets voorbijgekomen met betrekking tot mijn notebook. Verbazingwekkend eigenlijk, gezien het feit dat ik er zo enorm tevreden over ben. Daarom werd het vandaag eens tijd voor een bericht over de mogelijkheden die er zijn tot zelf laptop samenstellen.

 

Een notebook naar gelang je eigen wensen

11Vergis je niet, want ga je naar een gewone elektronicazaak bij je in de stad, dan krijg je nooit de mogelijkheden aangereikt die er wel degelijk zijn. Het gros van de laptops namelijk, wordt gewoon en masse geproduceerd en aangeboden. Wil iemand dan bijvoorbeeld extra schijfruimte, dan koopt hij of zij er een externe schijf bij. Niet wetende dat het ook allemaal anders kan en je een notebook écht helemaal naar eigen wens kunt laten samenstellen, was ik ook bijna in die valkuil getrapt. En dat terwijl ik toch allerlei specifieke programma’s en mogelijkheden zocht voor mijn werklaptop. 1Gelukkig wees een vriend van me, die wel thuis is in de IT, me op het feit dat je ook zelf je laptop samenstellen kunt. Hij verwees me door naar de website en tevens -shop van BTO, een bedrijf dat ik op mijn beurt ook graag aan de lezer zou aanraden. Ik heb bij hen mijn laptop aangeschaft, geheel naar eigen wens, voor een bijzonder redelijke prijs. Ik heb er wat hard- en wat software betreft preciés op staan wat ik mij wenste en vind het ongelooflijk dat het op deze manier zo snel samengesteld heeft kunnen worden. Een echte aanrader dus!