Zakelijke tips

Tips en meer!

Waarom jij de Umbraco CMS moet gebruiken!

Wanneer je ween website gaat ontwikkelen kan je de keuze maken uit verschillende content management systemen (CMS). Veel websites zijn op WordPress gemaakt, maar is dit wel het beste CMS? Hier kan ik geen antwoord op geven, maar wel weet ik dat de Umbraco CMS een hele fijne CMS is om mee te werken. In dit artikel vertel ik je waarom!

Veilig

Tegenwoordig is online veiligheid enorm belangrijk. Door de onderliggende technologie van Microsoft is de Umbraco CMS een hele veilige CMS om mee te werken. De techniek wordt dan ook altijd up-to-date gehouden en hierdoor worden veiligheidsrisico’s ook snel aangepakt.

Gebruiksvriendelijk

Natuurlijk wil je ook dat de backoffice gebruiksvriendelijk is. Je wilt als website eigenaar niet altijd een developer inschakelen wanneer er kleine aanpassingen moeten worden gedaan. Gelukkig wordt het Umbraco CMS als een van de meest gebruiksvriendelijke systemen gezien. De backoffice is enorm overzichtelijk waardoor elke gebruiker precies weet waar en hoe hij dingen op de website moet plaatsen.

Snelheid

Je wilt natuurlijk ook dat de website snel is. Met Umbraco ben je hier gelukkig zeker van. Umbraco is namelijk enorm snel, mede door de snelheid van het .NET framework.

Deze voordelen zijn slechts een klein deel van alle voordelen die het Umbraco CMS met zich mee brengt. Het is volgens vele een enorm fijn systeem om mooie websites en webshops mee te maken. Ben je zelf geen ervaren webdeveloper, maar wil je wel een mooie website voor jouw bedrijf? Neem dan zeker een kijkje op orange-juice.nl. Zij staan elke dag voor jou klaar om de perfecte website neer te zetten en natuurlijk doen ze dit met hulp van Umbraco.