Zakelijke tips

Tips en meer!

Voor veel bedrijven is goede TL verlichting belangrijk

direct direct1Veel bedrijven gebruiken de verkeerde belichting, zo word in veel gevallen TL verlichting aangeraden terwijl ze een gewone gloeilamp bijvoorbeeld gebruiken. Het is veel verstandiger om deze buizen als lampen te gebruiken omdat ze simpel weg veel langer mee gaan, de boel beter verlichten en een stuk voordeliger zijn dan de andere oplossingen die er zijn. Voor mijn broers bedrijf heb ik een onderzoek gedaan naar de beste oplossing en de beste aanbieder en ik kwam terecht bij het bovenstaande bedrijf voor de TL verlichting. Er bleek dat hij het meeste geld zou besparen op jaar basis wanneer hij dit zou gebruiken en de aankoop was hier het goedkoopst waardoor hij op de aankoop ook weer geld bespaarde.

Het was gemakkelijk te bestellen

direct2Hij was het met me eens en daarom gingen we de lampen bestellen, hij zocht uit hoeveel mm buizen hij nodig had en vervolgens gingen we aan de slag op de website. Het was vrij gemakkelijk om alles te regelen omdat het erg gebruikersvriendelijk was geregeld, hij is namelijk niet de aller snelste met de computer. Het bespaarde hem redelijk wat geld uiteindelijk op jaar basis en daarom vind ik het ook een goede reden om dit te delen met mijn mede ondernemers, mochten jullie nog tips of weetjes hebben voor mij dan lees ik deze graag in de reacties.