Zakelijke tips

Tips en meer!

Vacaturen in de agrarische sector op AB werkt

Voor banen in agro, industrie, food, groen en logistiek

Op AB werkt vind je alle actuele agrarische vacatures. De agri & foodsector blinkt uit in innovaties en productiviteit. Het is één van de topsectoren van Nederland en bestaat uit veehouderij, tuinbouw en akkerbouw. De totale productiewaarde is circa 27,5 miljard euro per jaar. Er is dan ook volop werk in de agrarische sector. Bij AB Werkt hebben we uiteenlopende agrarische vacatures, zowel parttime als fulltime en van startersfunctie tot aan bedrijfsleider. Kortom: er is voor elk wat wils voor wie wil werken in de agrarische sector in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland.

Persoonlijke begeleiding

Als AB Werkt vinden ze persoonlijke aandacht en groei belangrijk. Ze doen er alles aan om een goede werkgever voor je te zijn. Dat doen ze bijvoorbeeld via persoonlijke begeleiding. Maar ook door te kijken hoe ze samen jouw ambities kunnen behalen.

Voor opdrachtgevers

Voor hun opdrachtgevers willen ze graag een partner zijn die meedenkt over de beste oplossing. Of het nu gaat om het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, uitzenden of detacheren, ze hebben altijd passend antwoord. Ze kijken daarbij naar wat belangrijk is voor jouw onderneming. Het is geen one-size-fits-all, maar maatwerk. Doordat we alle mogelijkheden in huis hebben, kunnen ze de oplossing bieden die het beste past.

Tuinbouw vacatures

Ben je op zoek naar tuinbouw vacatures?

In de tuinbouw heb je verschillende teeltvormen. In de vollegrond worden tuinbouwgewassen geteeld in de buitenlucht, zoals groenten, snijbloemen, fruitteelt, boomteelt en bloembollenteelt (sierteelt). Bij glastuinbouw vindt de productie plaats in kassen. Bij AB Werkt zijn er regelmatig tuinbouw vacatures. Deze zijn heel divers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op AB werkt tref je de actuele tuinbouw vacatures aan.

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Op AB werkt tref je een overzicht met de actuele vacatures in de agrarische sector