Zakelijke tips

Tips en meer!

Sportieve werkschoenen

Al enige tijd werk ik als monteur bij een bedrijf dat airco’s plaatst in Nieuwegein. Samen met een collega ga ik dagelijks naar verschillende particulieren en bedrijven voor het nakijken of vervangen van airco’s en het plaatsen van nieuwe airco’s. Voor deze werkzaamheden zijn wij verplicht om werkkleding en werkschoenen te dragen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Van onze werkgever krijgen wij netjes een stapel werkkleding en een paar werkschoenen. Ik vind mijn werkschoenen echter heel erg lelijk en ook zitten ze niet echt comfortabel. Ik heb daarom gevraagd of ik zelf een paar mag uitzoeken en kopen. Dit mag, mits ze voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Tijd dus om online op zoek te gaan naar een paar dat mij wel bevalt.

Online werkschoenen bestellen

Op het internet zijn zeer veel bedrijven te vinden die werkschoenen verkopen. De webshop van Bowork sprak mij echter het meest aan. Dit omdat ze een erg groot assortiment hebben met diverse merken, maar ook omdat de verzending gratis is bij een bestelling van 75 euro of hoger. Ook kun je een bestelling binnen 30 dagen retourneren.

Ik heb besloten te gaan voor sneaker werkschoenen, van het merk Quick, namelijk de Quick Olympic Black met S3 normering. Deze werkschoenen zien er casual en toch netjes uit. Bovendien zijn ze leder gevoerd. De werkschoenen beschikken over een stalen neus en een kevlar tussenzool. De loop zool heeft een extra goede grip en de schoenen hebben een ademende en vocht afvoerende werking. Met dit type werkschoenen kun je prima naar klanten toe vind ik zelf. Ik heb mijn pakketje al binnen en de schoenen zitten erg comfortabel. Ik ben dan ook helemaal blij met mijn nieuwe aankoop. Bestel jij vaak online?45