Zakelijke tips

Tips en meer!

Relatiegeschenk voor kerst samenstellen? 5 ideeën voor in jouw geschenkbox 

cadeaubon maken met eigen logo

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat je ook je collega’s, werknemers of relatiepartners verrast met een leuk cadeau. Soms is het best moeilijk een geschikt relatiegeschenk te geven, omdat er zo veel keuze is. Een goede optie is om een geschenkbox cadeau te doen met verschillende cadeaus hierin. Zo weet je zeker dat je jouw relatiepartner blij maakt deze kerst. De leukste ideeën voor in deze box vind je hier. 

Waarom een geschenkbox cadeau doen? 

Een geschenkbox zit vol verrassingen en je richt hem helemaal in zoals jij dat wil. Als relatiegeschenk is dit dus een erg goed idee. Zo geef je de geschenkbox vorm in de huisstijl van jouw bedrijf en pas je het precies aan op degene die het krijgt. Er zijn een aantal leuke, universele cadeaus die je in deze box stopt waar iedereen blij mee is. 

Cadeaukaart

Een cadeaukaart is altijd een goed idee om in een geschenken set te stoppen. Zeker wanneer je weinig inspiratie hebt, is dit een goede optie. Je relatiepartner kiest namelijk met deze bon zelf iets leuks uit. Heb je een eigen webshop? Geef dan een cadeaubon voor deze webshop. Het is ook mogelijk een cadeaubon te kiezen voor een winkel die past bij degene aan wie je het geeft. Je kan ook een cadeaubon maken met eigen logo erop. Zo past het geheel in de stijl van jouw bedrijf. 

cadeaubon maken met eigen logo

Kleine tapas 

Omdat het een kerstgeschenk is, is het leuk om iets te geven dat je relatiepartner gebruikt tijdens de kerst. Doe bijvoorbeeld kleine tapas voor tapasgerechten, zoals toastjes, nootjes en chutney in de geschenkbox. Kies in ieder geval iets wat lang houdbaar, zodat het niet bederft in de box. 

Een lekker drankje 

Naast lekkere (tapas) hapjes, stop je ook een lekker drankje in de geschenkbox. Denk aan een fles sterke drank als whisky of een fles wijn. Drinkt jouw relatiepartner geen alcohol? Kies dan voor een alcoholvrije versie of bijvoorbeeld sap. 

Kaarsen

Kerst is een tijd om kaarsen aan te steken en wat sfeer in huis te brengen. Daarom is het een leuk idee om een paar verschillende soorten kaarsen in de geschenkbox te stoppen. Kies bijvoorbeeld kleuren kaarsen in de stijl van jouw bedrijf of kleuren die je bij de persoon die het ontvangt vindt passen. Het is ook mogelijk om voor een geurkaars te kiezen. Zo ruikt het huis van je relatiepartner heerlijk tijdens de kerst. 

Lichaamsverzorging 

Met lichaamsverzorging maak je iedereen blij. Kies een heerlijke douchegel of bodylotion uit die past bij je werknemer of relatiepartner. Maak het persoonlijk door een geur te kiezen die jij echt bij die persoon vindt passen.