Zakelijke tips

Tips en meer!

Personal coach Amsterdam worden

personal coach Amsterdam

personal coach Amsterdam

Een verandering in mijn vakgebied

Van het weekend heb ik iets heel anders bedacht te gaan doen. Ik wil namelijk personal coach Amsterdam worden. In mijn verleden heb ik erg veel gehad aan de begeleiding van een coach om na mijn burn-out weer aan het werk te gaan. Deze ervaring was zo fijn dat ik deze graag zelf ook met anderen deel. Ik moet hiervoor wel een aantal jaren een opleiding volgen, maar dat vind ik erg leuk om te doen. Ik heb besloten nu part time te gaan werken zodat ik daarnaast kan gaan studeren en in de toekomst mijn droom kan navolgen. Er wordt altijd gezegd dat je je eigen geluk moet maken, en ik denk dat ik dat op deze manier ook echt aan het doen ben. Wat kan ik me nog meer wensen?!

 

personal coach Amsterdam

Loopbaanbegeleiding geven

Het allerliefste wil ik loopbaanbegeleiding gaan geven. Hoewel elke vorm van coaching me erg interessant lijkt. Ik wil graag mensen helpen in het slagen van hun carrière en de rest van hun leven. Soms heb je net dat zetje van buitenaf nodig, en die wil ik gaan bieden. Ik weet al van verschillende bureaus die personal coaching aanbieden dus met een beetje geluk mag ik mij bij een van hun gaan aansluiten. Dat zou mooi zijn, dan kom ik in ieder geval niet nog eens zonder werk te zitten. Omdat ik dit zelf heb ervaren denk ik dat ik een extra persoonlijke touch aan mijn coaching kan geven. Ik hoop dat ik mensen gelukkiger ga maken!