Zakelijke tips

Tips en meer!

Pen voor zakelijk gebruik

Een pen is een voorwerp wat dagelijks gebruikt wordt door veel mensen. Het schrijven van boodschappenlijstjes; het noteren van notities tijdens een telefoongesprek; het achterlaten van berichten voor anderen: je kunt het zo gek niet verzinnen of een pen is het medium om berichten door te geven. Ook op zakelijk niveau kun je met een pen een bepaalde indruk achterlaten. Het ondertekenen van een contract door een ander kun je bijvoorbeeld laten doen door middel van een plastic, goedkope pen, maar de indruk die je achterlaat met een kwalitatief goede, luxe pen is vele malen beter. In dit artikel zal je, in hoeverre je dit nog niet had, kennismaken met een aantal toonaangevende pen-merken.

Parker pennen

Om tot de juiste beslissing te komen tot welke pen je gaat kopen is het wenselijk te weten welke merken de markt allemaal kent. Online een pen kopen is natuurlijk erg handig.  

Een bekend merk, waar je vast wel eens van hebt gehoord, is Parker. Dit pennen-merk bestormt al sinds de 19de eeuw de markt en wordt geprezen door zijn kwaliteit. Dit is dus zeker een goed merk om in te investeren. Deze pennen hebben hervulbare vullingen en zijn dus duurzaam ten opzichte van de plastic wegwerp pennen die verkrijgbaar zijn. Parker pen vulling is makkelijk online te verkrijgen.

Waterman en Mont blanc pennen

Een ander toonaangevend merk, aanvullend op Parker is Waterman. Deze Waterman pennen hebben een goed schrijf comfort en hebben een luxe uitstraling. Deze pennen laten in zakelijk gebruik dus zeker een goede indruk achter. Ook de Mont blanc balpen is een goed alternatief op de Parker en Waterman pennen. Voor alle pennen geldt de mogelijkheid tot graveren. Dit kan natuurlijk een goed visitekaartje zijn voor jouw onderneming. 

Een goede pen voor zakelijk gebruik is zeker een must.