Zakelijke tips

Tips en meer!

Op een auto track and trace zetten?

auto track and trace

Onze wagens welke wij in het bezit hebben zijn dagelijks op de weg te vinden. Echter wil ik graag op een auto track and trace zetten. Dit naar aanleiding van het feit dat ik zo een beter overzicht kan krijgen en kan inzien waar de auto’s zich bevinden op dat moment. Hiermee kan ik er een stuk sneller voor zorgen dat er een betreffende auto sneller op plaats van bestemming komt. Uiteraard is het wel zo prettig om het zelf in de gaten te houden waar de auto’s zich bevinden. Ook de benzinekosten worden dan goed en wel in de gaten gehouden. Door te gaan zoeken op het internet naar de mogelijkheden hiervan ben ik terecht gekomen bij Business Track Nederland.

auto track and trace

Snelle service

Door telefonisch in contact te komen met dit bedrijf was het maken van een afspraak snel gelukt. De eerstvolgende werkdag kon ik hier al terecht om mijn wensen te bespreken. Uiteraard wilde ik eerst weten wat het gaat kosten als wij in onze auto’s track and trace gaan zetten. Doordat zij eenvoudig een offerte opmaken krijgen wij een duidelijk beeld met de kosten in totaal.

auto track and trace

Voor ons was het in ieder geval vrij snel duidelijk dat zij een stuk voordeliger zijn om dit te monteren. Wij hebben er dan ook voor gekozen om door Business Track Nederland het werk te verrichten. Op naar een veilige werkomgeving met een overzichtelijkere werkwijze qua auto’s!