Zakelijke tips

Tips en meer!

Neem eens een kijkje op https://telgefixt.nl/ voor een goede telefoons reparatie

Logo Telgefixt

Ben je op zoek naar een goede telefoons zaak in Delft? Dan raad ik je aan om eens een  kijkje te nemen op https://telgefixt.nl/. Deze telefoons zaak in Delft voert namelijk super goede reparaties uit voor een voordelige prijs. Dit is ook absoluut terug te vinden in de goede klantbeoordelingen en reviews van voorgaande klanten. 

Een zeer overzichtelijke website met goede reviews 

Wanneer je terecht komt op https://telgefixt.nl/ zul je terechtkomen op een zeer goede en vooral erg informatie en goede website. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en over de service die het bedrijf aanbiedt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf:

  • Originele onderdelen gebruikt voor de reparaties
  • Snelle reparaties uitvoert
  • Er geen data verloren zal gaan tijdens een reparatie
  • Deskundige monteurs in dienst heeft die er veel ervaring hebben
  • Zeer veel erg goede klant reviews van voorgaande klanten 

Nadat ik deze informatie had gelezen besloot ik om niet meer verder te zoeken naar een telefoons zaak en een bezoek te brengen aan de winkel van Telgefixt. 

iPhone reparatie

Net als de voorgaande klanten ben ik erg tevreden 

In de winkel werd ik erg vriendelijk ontvangen en zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was zeer snel en voor eenvormige prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook net als de voorgaande klanten erg tevreden voor deze telefoons zaak.