Zakelijke tips

Tips en meer!

Mijn domeinnaam registreren bij Vimexx

vimexx_logo_websiteIkzelf wil maar al te graag een eigen website hebben, echter was mij het probleem waar ik dit registreren kan. Ik wilde ervoor zorgen dat de kosten aan de lage kant zijn aangezien ik niet bepaald snel ben ik het maken van een website, wilde dus nog niet gelijk teveel betalen voor iets waar ik niks aan heb. Bij het zien van de website van Vimexx merkte ik goed dat je daar gemakkelijk een domeinnaam registreren kan zonder al teveel ervoor te moeten betalen. Wat ik persoonlijk erg prettig vindt is dat mocht ik vragen hebben gewoon contact op kan nemen met hun dankzij de chat die hun op de website hebben. Hiermee wordt het voor iedereen aangenaam om daar een domeinnaam aan te vragen.

opensource-software

Gemakkelijk aan te schaffen.

Als je bij hun op de website kijkt wanneer je een domeinnaam registreren registreren wilt zal het je waarschijnlijk opvallen dat het een stuk voordeliger kan als dat je elders gezien hebt. Hun service is in mijn ogen perfect, ze denken goed met mij mee en als ik iets niet goed begrijp kan ik zonder zorgen contact opnemen met hun zodat hun mij direct assisteren.  Mocht je meer informatie willen hebben hoe dat hun te werk gaan dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van hun, zij staan je graag te woord!slider-image-8