Zakelijke tips

Tips en meer!

Mijn broer heeft een goedkope website laten maken

Regelmatig vragen mijn vrienden en familie advies aan mij. Dat was ongeveer een week geleden weer het geval. Mijn broer heeft namelijk een eigen bedrijf en hij wil actiever zijn op het internet. Dat is heel logisch want tegenwoordig gaat bijna alles via het internet. Ik vertelde hem dat hij moest beginnen met een website voor zijn onderneming. Mijn broer is geen webdesigner dus hij kan dat (net als veel ondernemers) niet. Alleen mijn broer heeft maar een klein budget. Een goedkope website laten maken was de enige optie voor hem. Toevallig wist ik wel een bedrijf die hiervoor kan zorgen. Het bedrijf heet vrijdag online en staat bekent om het goed werk dat ze leveren.

Blij met nieuwe website

Samen ben ik met mijn broer gaan kijken op de site van dit bedrijf. Wij zagen al snel een compleet pakket staan. Heel handig alleen is dat meestal aan de dure kant. Nou hier niet dus. Er zat een flinke korting op en dit was dus ideaal voor mijn broer. Er zitten veel dingen inbegrepen bij dit totaalpakket. Dingen zoals: een uitgebreid beheersysteem, social media buttons, onbeperkt aantal formulieren en YouTube video’s en nog veel meer. Mijn broer heeft absoluut geen spijt gekregen van zijn keuze want het resultaat was fantastisch. Alles zag er top uit en alles werkte prima. De service van vrijdag online is erg goed. Als jij zelf ook een goedkope website wil laten maken dan is dit het bedrijf voor jou!