Zakelijke tips

Tips en meer!

Met OneDrive Zakelijk kunt u offline werken!

OneDrive Zakelijk

Software

 

 

 

 

 

Ik ben een ondernemer die de laatste maanden internationaal bezig is. Ik probeer nu ook klanten in Duitsland, België, Engeland en de Verenigde Staten te werven. Natuurlijk moet ik voor deze klanten veel reizen want zij willen mij meestal eerst face to face spreken, voordat zij een factuur ondertekenen. Ook is het natuurlijk belangrijk om eens per kwartaal langs de klant te gaan, zodat de communicatie goed blijft. Maar tijdens het reizen kon ik geen werkzaamheden verrichten en dat irriteerde mij enorm.Zodoende kwam ik tot de beslissing een oplossing te gaan zoeken voor dit probleem. Met deze gedachte nam ik een kijkje op het internet. Binnen no time kwam ik dan ook terecht bij OneDrive Zakelijk.

Nu denkt u wat is OneDrive Zakelijk? Dit is een software gemaakt door Microsoft office. Met deze software heeft u de beschikking over vele mogelijkheden. Een veilig opslag van 1 tb per gebruiker, bestanden eenvoudig opslaan, tegelijkertijd werken in documenten, bestanden synchroniseren en ook kon ik offline werkzaamheden verrichten. Na het lezen van de beschrijvingen was ik overtuigd onmiddellijk ben ik deze software gaan kopen!

OneDrive Zakelijk

Een top aankoop

Nu enkele weken verder kan ik u dan ook vertellen dat ik zeer tevreden ben over de software. Dankzij yourhosting kan ik voor een zeer voordelige prijs offline werken. Zo kan ik vele werkzaamheden verrichten tijdens de reizen die ik maak. Achteraf is het dan ook een top aankoop gebleken!

Bent u veel aan het reizen voor uw beroep en wilt u deze tijd optimaal benutten? Bekijkt u dan eens de website van Yourhosting!

Aanrader