Zakelijke tips

Tips en meer!

maxilia-logoWaarom Max bidons bestellen?
Ben je in aanraking gekomen met de bedrukte bidons van Maxilia.nl, maar weet je niet zeker of deze bidons met bedrijfslogo iets voor jou zijn? Lees dan op deze pagina drie belangrijke redenen om de bidons van Maxilia.nl te bestellen.

Een creatieve manier om reclame te maken
Ten eerste zijn de bidons van Maxilia.nl een creatieve manier om reclame te maken. In plaats van advertentieruimte in te kopen bij een krant of tijdschrift of banners te plaatsen op een website, kun je namelijk ook op andere manieren reclame maken. En omdat het maken van reclame met Max bidons subtieler is dan andere vormen van reclame met bidons bedrukken, wordt deze vorm van reclame maken vaak beter gewaardeerd dan de agressieve vormen van reclame maken.
image (25)

Een goedkope manier om reclame te maken
Daarnaast zijn de bidons van Maxilia.nl erg goedkoop. Zo heb je al bidons met jouw bedrijfslogo in huis voor 0,75 euro per bidon, wat natuurlijk erg weinig is voor een promotiemiddel van goede kwaliteit.

5352_191_Source-500_zwartEen geschenk voor relaties, klanten of medewerkers

Tot slot kunnen de bidons van Maxilia.nl niet alleen dienen als promotiemiddel, maar ook als leuk geschenk voor relaties, klanten of medewerkers van je bedrijf. Zij zijn blij met de bidon die je hen geeft, maar tegelijkertijd maken ze wel steeds reclame voor jouw bedrijf als ze de bidon gebruiken. Jouw bidon met bedrijfslogo is dus niet alleen een leuk cadeau, maar ook een slim promotiemiddel.