Zakelijke tips

Tips en meer!

Magento webwinkel bouwer

Op zoek naar een goede Magento webwinkel bouwer? Wanneer u uw eerste shop wilt starten of de volgende wilt bouwen, dan is het verstandig dat u Jaagers kiest als uw partner. Zo heeft Jaagers de ervaring en kennis in huis voor het bouwen van Magento webwinkels en omvangrijke multi-shop projecten.

 

Daarnaast kunt u bij Jaagers ook terecht voor kleine projecten zoals uitbreiding met modules en wijzigingen binnen uw Magento webwinkel. Jaagers biedt zeer schappelijke tarieven aan voor de werkzaamheden die wij u aan kunnen bieden.

 

Waarom Magento?

 

Magento is op dit moment de meest voor de hand liggen softwarepakket om een webwinkel te starten. Zo zijn er vele benodigde functies aan boord die de Magento webwinkel speciaal maken.

 

Daarnaast kan uw Magento webwinkel elke gewenste look & feel krijgen via templates of een eigen uniek ontwerp. Er zijn ook modules die voor extra functionaliteit zorgen zoals het betalen via PayPal of een Track & Trace module. Daarnaast wordt Magento continu verbeterd en zo gaat het altijd met zijn tijd mee.

 

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Neem vandaag nog contact op met de specialisten van jaagers.com. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.