Zakelijke tips

Tips en meer!

Je eigen logo op plastic tassen bedrukken

49Een van de manieren je onderneming succesvoller te maken is natuurlijk aan zelfpromotie te doen. De meeste mensen besteden echter een in verhouding veel te groot budget aan dit soort doeleinden, en dat terwijl het veel gemakkelijker kan. Neem plastic tassen bedrukken (bijvoorbeeld bij Max Tassen, een goede tip!), daarmee sla je twee vliegen in één klap.

Twee vliegen in één klap

45Waarom dat nou het geval is? Je klanten hebben tóch al een manier nodig de bij jou aangeschafte artikelen te vervoeren namelijk, dat is de eerste reden. Immers, dit is een service die je je klanten sowieso al levert – een die het nut dient. Daarnaast, en dit is de tweede reden, maken die mensen direct gratis reclame voor je zaak als zij met je tassen – met daarop bijvoorbeeld het logo van je zaak – in het straatbeeld rondlopen. Ik zie dus niet in waarom er nog zoveel mensen zijn die hier niet wat meer in investeren. Het is een noodzakelijk kwaad dat je toch al moet aanwenden en dus maar beter zo slim mogelijk kunt doen.

51Bovendien is het bedrukken van plastic tassen voordeliger dan je denkt, zeker als je hiervoor het juiste punt weet te vinden. De reden dat ik Max Tassen zou willen aanbevelen voor dit doel is omdat zij echte kwaliteit weten te leveren voor een zacht prijsje. Als onderdeel van Maxilia (dat je vast wel kent als een van de grootste leveranciers in Nederland van relatiegeschenken en promotieartikelen) heeft het toegang tot de voordeligste leveranciers, machines en methodes en kunnen ze op deze wijze jou, als eindklant, het meeste voordeel leveren. Aan dit artikel heb ik enkele afbeeldingen toegevoegd van de mogelijkheden in plastic tassen bedrukken, opdat je een indruk krijgt van het soort resultaten dat te verwachten is. Maak gebruik van de aanbiedingen door vervolgens op de afbeeldingen te klikken!