Zakelijke tips

Tips en meer!

fruitvliegjes bestrijding kan gemakkelijk

2Weetje wat heel vervelend kan zijn als je op een boerderij werkt en je hebt last van insecten? Nou dit kan dus heel erg vervelend zijn kan ik uit ervaring vertellen aangezien insecten allerlei gewassen kunnen aanvreten en dat wil je als boer natuurlijk niet hebben. Vandaar dat ik vandaag dus besloten heb om een stukje te wijden aan fruitvliegjes bestrijding.

2

 

Fruitvliegjes heel vervelend.

Fruitvliegjes bestrijden gebeurd niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. In de zomer broeden en voeden de fruitvliegjes. je zult dan ook het meeste last kunnen hebben van fruitvliegjes. Daarom is het dus goed om nu in de winter ze al te bestrijden. Maar dit hoef je gelukkig niet zelf te doen ik ken namelijk een heel goed bedrijf die dit kan doen. Het bedrijf heet fdplaagdierpreventie. dit bedrijf is al jaren lang bezig met het zorgen dat er zo efficiënt mogelijk wordt gestreden door plaagdieren.1

Hoe doen ze dit en werkt het?

Een tijdje geleden had een vriend van mij met een boerderij ook fd ingeschakeld om dus fruitvliegjes te bestrijding. Hij heeft hier niet veel voor betaald vertelde hij mij maar ze hebben het werk wel goed gedaan. Als hij nog een keer last zou krijgen van plaagdieren zal die zeker weer dit bedrijf inschakelen. Dus als jij dit ook nodig hebt en je weet niet waar je moet zoeken neem dan snel een kijkje op de website.

Meer verhalen