Zakelijke tips

Tips en meer!

Die ene attentie maakt het verschil

Naamloos1Een kleine attentie, een gebaar van waardering, iets wat op een pakkende manier een naam uitdraagt: juist, het gaat hier over relatiegeschenken & promotieartikelen! Webshop YesGifts weet de weg in deze cadeautjeswereld als geen ander te bewandelen. Als het op relatiegeschenken & promotieartikelen aankomt, is creativiteit en originaliteit namelijk een absolute must.

Doel van het geschenk
YesGifts heeft zich gespecialiseerd in relatiegeschenken, promotieartikelen en premiums. De woorden relatiegeschenken, promotieartikelen en premiums zeggen niets over het artikel zelf. Het geeft uitsluitend aan met welk doel een geschenk is weggeven.

Relatiegeschenken dienen als cadeautje voor de klant, maar je kunt ook een collega of werknemer verblijden met een geschenk als een tas, broodtrommel, badjas, pennenset, horloge of wijnkoeler. De lijst met relatiegeschenken van YesGifts neigt naar ‘eindeloos’!

Een promotieartikel dient, de naam zegt het al, ter promotie van het bedrijf, het product of de dienst. Voor wie op zoek is naar iets leuks of origineels dat de bedrijf/productnaam goed uitdraagt, is YesGifts ‘the place to be’. Laat een product als een lippenbalsem voorzien van uw naam en/of logo en de gebruiker zal bij ieder gebruik aan uw bedrijf denken. 

Het woord premium is afgeleid van het woord premie. En een premie ontvangt de ontvanger nadat deze er iets voor heeft gedaan. Premiums dienen dus ter beloning van iets, bijvoorbeeld een afsluiting van een abonnement. Runt u een sportschool? Dan is bij het afsluiten van een jaarabonnement een sporttas en een bidon, uiteraard voorzien van naam en logo, een ideaal cadeau.

Welk doel het geschenk ook dient, als het gaat om het bedanken van klanten of werknemers, weet YesGifts de juiste invalshoek te vinden. Op de website is het mogelijk te zoeken op thema naar de allerleukste gifts.

Over YesGifts
De webshop YesGifts heeft zich gespecialiseerd in relatiegeschenken in de breedste zin van het woord. Populaire producten in de shop zijn kompassen, poncho’s, sporttassen, fleece sjaals, petjes, pennensets, T-shirts en mutsen. Vrijwel ieder product is te voorzien van een naam en/of bedrijfslogo. Daarnaast biedt YesGifts de mogelijkheid om samples op te vragen, zodat iedereen overtuigd zal zijn van de kwaliteit van de producten. Kijk  voor het gehele assortiment of meer informatie op www.yesgifts.nl

Meer verhalen