Zakelijke tips

Tips en meer!

De Honeywell BW Clip eenvoudig overal gebruiken

Wanneer je voor je werk constant op locaties bent waar je het risico loopt met gevaarlijke gassen in aanraking te komen, is het handig om continu een gasmeter bij je te hebben om je te kunnen waarschuwen voor te hoge waardes om te lang aan blootgesteld te worden. Deze gasmeters kun je via G4S Safety Solutions bestellen van het merk Honeywell, de toonaangevende firma op het gebied van gasdetectors. Vooral wanneer je veel heen en weer moet lopen tijdens je werk in dergelijke ruimtes is de Honeywell BW Clip geschikt. De Honeywell BW Clip is een kwalitatieve gasmeter die met zijn compacte formaat en hanger aan de achterkant eenvoudig aan de werkkleding vast te maken is en daarmee overal te gebruiken is, zonder dat je deze ergens vergeet mee naartoe te nemen. Je merkt bijna niet eens meer dat je de meter gebruikt, totdat deze een waarschuwing voor te hoge gaswaardes afgeeft.

Goed voor kortlopende projecten

De Honeywell BW Clip is makkelijk in gebruik en voorziet in een onderhoudsvrije levensduur. De gasmeter gaat ongeveer twee jaar mee en deze hele levensduur is via G4S verzekerd, zodat je wanneer deze een mankement zou kunnen hebben meteen vervangen of gerepareerd zou kunnen worden zonder extra kosten. De enkelgasmeter is in te stellen zoals jij dat wilt voor het opsporen van CO, H2S en O2. De Honeywell BW Clip is goed bruikbaar voor korte-termijnprojecten en tussen vakanties door, omdat deze eenvoudig in de slaapstand is te zetten om de levensduur zelfs nog te kunnen verlengen. Ondanks het kleine formaat is de Honeywell BW Clip bestand tegen de zwaarste omstandigheden op het gebied van temperatuur, druk en gebruik.

Wil je met zekerheid voor je eigen veiligheid en die van de mensen in je omgeving aan de slag kunnen? Maak dan gebruik van de Honeywell BW Clip, die je binnen korte tijd bij G4S kunt bestellen. Veiligheid is, zeker in een branche waar het risico op gaslekken groot is, cruciaal en dus niet een onderwerp waar je op moet besparen.