Zakelijke tips

Tips en meer!

Dankzij deze tip vind jij zo een startersbaan

stagemax.nl

stagemax.nlDat blog is niet alleen bedoeld voor mensen die al werken. Vandaag wil ik lezers een tip geven die op het punt staan om de arbeidsmarkt te betreden. Het is namelijk al moeilijk genoeg om gelijk de eerste keer een passende baan te vinden. Vandaar dat ik deze mensen graag een zetje in de rug wil geven en een goede website adviseren. Deze site heet stagemax.nl en zij helpen jou graag met het vinden van een startersbaan.

Je kunt hier dus niet alleen terecht voor een stage. Hier hebben zij natuurlijk ook veel aanbod in, maar vandaag wil ik bij beperken tot hbo of wo startersfuncties.

startersbaan

Een vriend van mij heeft veel aan deze site gehad

Iedereen kan zich wel voorstellen dat een afstudeerperiode erg druk is. Het is dan fijn dat er bedrijven zijn zoals StageMax die studenten dan helpen door middel van gratis diensten aan te bieden. Zo ondersteunen zij jou in het vinden van een leuke en vooral uitdagende startersbaan. Zo zijn er dus al vele voor jou geweest, waaronder een vriend van mij.

sollicitatieWanneer je zelf naar de website gaat zul je zien dat het aanbod groot is. Het maakt niet uit of het om een hbo of wo-functie gaat. Zolang jij zelf duidelijk aangeeft waar je naar op zoek bent, krijg je vanzelf vacatures binnen. Om enkele vakgebieden op te noemen: ICT, communicatie of werktuigbouwkunde ze hebben vrijwel alles. Dus bezoek ze en kom er zelf achter wat zij jou kunnen aanbieden.