Zakelijke tips

Tips en meer!

Creëer je eigen stijl met bedrukte polo’s

polos bedrukken

Een goede garderobe bestaat uit een mix van de juiste items voor elke gelegenheid. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw stijl uniek is en opvalt tussen de menigte? Met bedrukte polo's natuurlijk! Polo's zijn een perfecte optie voor casual gelegenheden, maar met een persoonlijke twist kun je jezelf nog meer onderscheiden en je stijlvol en zelfverzekerd voelen. In dit blogartikel zullen we bespreken hoe het personaliseren van polo's kan helpen bij het creëren van je eigen stijl en hoe je de perfecte polo kunt kiezen.

Het personaliseren van polo's

Een eenvoudige manier om jouw eigen stijl te creëren is door polo's te personaliseren met een uniek ontwerp of logo. Het personaliseren van polo's is niet alleen leuk, maar ook zeer betaalbaar. Bedrijven en verenigingen gebruiken vaak bedrukte polo's als uniform voor hun medewerkers. Door het toevoegen van hun logo hebben ze niet alleen een professionele uitstraling, maar brengen ze ook hun merk op een subtiele manier onder de aandacht. Maar ook voor persoonlijk gebruik zijn bedrukte polo's ideaal. Draag bijvoorbeeld jouw favoriete sportclub of festival als een trots lid van de fanclub, of druk jouw bedrijfslogo om tijdens evenementen professioneel voor de dag te komen.

De juiste pasvorm kiezen

Een van de belangrijkste aspecten van een polo is de pasvorm. Polo's zijn verkrijgbaar in zowel slim-fit als regular-fit. Slim-fit polo's zijn strakker en sluiten nauw aan op het lichaam. Regular-fit polo's zijn losser en bieden meer bewegingsruimte. Het is belangrijk om rekening te houden met je lichaamstype, persoonlijke voorkeur en de gelegenheid waarvoor je de polo wilt dragen bij het kiezen van de juiste pasvorm.

Kleur en design

Naast de pasvorm is ook de kleur en het ontwerp belangrijk bij het creëren van je eigen stijl. Zo zijn effen kleuren perfect voor degenen die van een minimalistische stijl houden, terwijl kleurrijke prints en patronen beter passen bij mensen die graag opvallen. Kies kleuren die passen bij jouw huidskleur en die gemakkelijk te combineren zijn met andere items in je garderobe. Felle kleuren en uitgesproken patronen zijn de perfecte manieren om jouw stijl te personaliseren.

Combineren met andere items

Het fijne aan polo’s bedrukken is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere kledingstukken. Combineer jouw bedrukte polo bijvoorbeeld met een spijkerbroek voor een casual look, een chino voor een meer klassieke look of met een blazer voor een meer formele gelegenheid. Kies voor schoenen die passen bij de stijl van de polo en bij de gelegenheid.

Stijladvies

Het is soms lastig om te weten hoe je de juiste kleuren en stoffen bij elkaar moet combineren. Geen zorgen, er zijn altijd mensen die hierbij kunnen helpen. Werk bijvoorbeeld samen met een personal shopper of vraag de verkoper in de winkel om advies. Ook op het internet kun je inspiratie opdoen door te kijken naar outfits en stijliconen die jou aanspreken.

Bron: bedrukken.nl

polo's bedrukken