Zakelijke tips

Tips en meer!

Ben jij bekend met invoice factoring?

Wat weet jij mij te vertellen over invoice factoring? Ik word namelijk aardig gek van het feit dat er een tal van debiteuren zijn die de rekeningen niet betalen. Al die tijd heb ik wel voor deze klanten klaar gestaan en op tijd het werk geleverd. Helaas heb ik tot op heden nog geen respons van gehad waardoor ik online ben gaan zoeken naar een incassobureau. Ik wil namelijk maar al te graag zien dat deze rekeningen worden betaald. Ook ik heb namelijk kosten die betaald moeten worden en door debiteuren wordt het mij aardig lastig gemaakt.

download (3)

Online gaan zoeken

Doordat ik middels het internet ben gaan zoeken naar een oplossing hiervoor hoopte ik snel van dit probleem af te komen. Uiteindelijk ben ik op de website van Finqle terecht gekomen. Zij beschikken over een zeer eenvoudige werkwijze. Door het factuur bij dit bedrijf in te dienen wordt het binnen 24 uur uitbetaald. Vervolgens gaan zij dan aan de slag om het factuur bij de debiteur te innen. In feite hoef ik mij dan ook nooit zorgen te maken dat er een rekening niet wordt voldaan. Overigens komt het wel eens voor dat er klanten zijn die het daadwerkelijk niet kunnen betalen. Dit wordt dan ook niet geiend door Finqle. Bekijk anders de website van invoice factoring en kom hier meer over te weten!

logo