Zakelijke tips

Tips en meer!

Mokken bedrukken via de website van Max mokken

logo (7)

Voor veel Nederlanders begint de dag gewoon niet zonder een bak koffie. Je werkdag kent natuurlijk een ochtend ritueel en dan mag een koffie of thee in jouw favoriete mok niet ontbreken. Wellicht dat je als ondernemer kansen ziet in het mokken bedrukken via een van de grootste aanbieders van relatiegeschenken: Max mokken. Ze zijn zo groot in relatiegeschenken aangezien de website van maxmokken.nl behoort tot Maxilia. Via een van de websites van Maxilia kun je niet alleen mokken laten bedrukken, je kunt ook aanstekers laten voorzien van het logo van je bedrijf. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van petjes met jouw logo erop? Ideaal natuurlijk als Oranje actief is op een Wereld Kampioenschap.

1818_P432137_1

Bekijk eens de website van maxmokken.nl voor de hier getoonde items te bekijken. Deze website biedt natuurlijk nog meerdere varianten aan.image (21)

Snel en goedkoop mokken met logo

Heb ik jouw interesse gewekt en wil je graag snel en goedkoop mokken laten bestellen met het logo van jouw bedrijf erop? Bekijk dan vooral eens hun website die in het teken staat van kwalitatief hoogstaande relatiegeschenken. Want wat vind je namelijk van de vele voordelen die maxmokken.nl biedt? Je krijgt bij je bestelling niet alleen een gratis blanco sample, maar je mag ook rekenen op een gratis logo service. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis drukproef? Persoonlijk vind ik hun laatste voordeel helemaal fantastisch. Je mag namelijk zelf de korting bepalen. Als dit geen reden is om hun website eens te bezoeken en een eerste bestelling te plaatsen.