Zakelijke tips

Tips en meer!

Adventskalender ontwerpen

adventskalender laten bedrukken

Ben je op zoek naar een lekker, leuk en opvallend relatiegeschenk aan het eind van het jaar dan is een adventskalender een perfect geschenk. Gevuld met heerlijke chocolade, 4 weken te gebruiken en je kunt de adventskalender laten bedrukken met je eigen ontwerp, logo en tekst. Dat is een leuke binnenkomer aan het eind van het jaar.

adventskalender laten bedrukken

Hoe ga ik het ontwerp maken

Een adventskalender bedrukken is een heel ander proces dan bijvoorbeeld een pen of aansteker bedrukken. Bij de laatste 2 is het drukformaat heel beperkt en kan meestal alleen je logo en eventueel je adres erbij worden gedrukt. Bij de adventskalender heb je heel veel ruimte en kan alles rondom in full colour worden bedrukt. De perfecte mogelijkheid om uit te pakken met een mooi ontwerp. Maar hoe doe je dat?

Er zijn bij ons 3 mogelijkheden voor het ontwerp van je adventskalender

  1. Je kiest een ontwerp uit onze bibliotheek van ontwerpen. Er zijn heel veel mooie standaard achtergronden (bijv. kerstballen, wintertafereel, kerstman, kerstboom etc.). Wij voegen je kerstwens en logo toe en zo krijg je een eigen adventskalender.
  2. Je  maakt gebruik van onze ontwerper. Wij hebben een ontwerper die tegen een meerprijs voor jou een ontwerp maakt. Jullie leveren foto’s, logo’s, teksten en wensen aan en er wordt iets heel moois van gemaakt.
  3. Je levert zelf een ontwerp aan. Wanneer je een model adventskalender hebt gekozen sturen wij je de ontwerptekening en kun je aan de slag met het maken van het ontwerp.

Hoelang duurt het voor ik de adventskalenders in huis heb

Als wij het ontwerp klaar hebben of van jullie hebben ontvangen, wordt er een digitale drukproef van gemaakt die wij naar jullie sturen. Na jullie akkoord op de drukproef start het productieproces. Wanneer je adventskalenders laat bedrukken moet je wel rekening houden met een levertijd van 20 werkdagen! Dus bestel de adventskalenders op tijd.