Zakelijke tips

Tips en meer!

Administratief Medewerker Opleiding

Administratieve medewerkers zijn veel gevraagde werknemers, met een gevarieerd takenpakket. Bijna ieder bedrijf heeft er behoefte aan. Dit vakgebied kent verschillende taken, zoals het beantwoorden van telefoontjes, verwerken van afspraken, bijhouden van emails en dossiers, en ga zo maar door. Ga jij graag overzichtelijk te werk en heb je graag contact met anderen? Dan kan je bij Fabius binnen 9 maanden het juiste diploma halen, om snel aan de slag te kunnen in dit werkgebied.

fab

De opleiding

Het traject bestaat uit een wekelijkse les van drie uur per les. Iedere cursist krijgt een laptop ter beschikking, omdat computervaardigheden een belangrijk deel zijn van het beroep. Je wordt geschoold in het efficiënt verrichten van administratieve taken en het behendig omgaan met de computer. Na negen maanden kan je, wanneer je het traject succesvol bewandelt, bij ons weg met een diploma op zak. Je bezit dan de nodige kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het beroep. Je slagingskans op de arbeidsmarkt is heel groot, en je werk is zeer gevarieerd.Financieel_Administratief_260x270-afgerond

Het diploma binnen handbereik

De ervaring leert dat wie de wil heeft om te slagen, het diploma kan halen. Wij zorgen voor de juiste coaching en hulp. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig, zolang je de Nederlandse taal beheerst in zowel spraak als schrift kan je bij ons aan de slag. Is de Administratief Medewerker Opleiding iets voor jou? Schrijf je dan direct in, of vraag ter oriëntatie nog even een brochure aan. We zien je graag verschijnen!